Korábbi hírek, információk

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1998
1999
2000
2001
hónap választó - kattints az égő lámpákra!
Tájékoztató a III. Magyarországi Nukleáris találkozóról

Kedves Tagtársunk!

A Magyar Nukleáris Társaság 2000. június 1-2. között rendezi meg "III. Magyarországi Nukleáris Találkozó 2000" című szemináriumát Balatonkenesén,a Magyar Honvédség I. számú üdülőjében.

Az idén másodízben a szemináriumot az Eötvös Loránd Fizikai Társulat (ELFT) Sugárvédelmi Szakcsoportjának nagy múltú Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamához csatlakozóan szervezzük (nekik idén lesz a 25. jubileumi találkozójuk május 30-től június 1. délelőttig). A résztvevők az előzetes program ismeretében választhatnak, hogy keddtől péntekig, vagy csak csütörtökön és pénteken vesznek-e részt a tanfolyamon (ezen felül egynapos részvétel is szóba jöhet, de kizárólag a regisztrációsdíj befizetése mellett!).

A részvételre három lehetőséget tudunk ajánlani:

  1. Részvétel a XXV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamon és a III. Magyar Nukleáris Találkozón (3 napra szállás, 4 napra étkezés, regisztrációs díj, részvételi költség előreláthatóan 20.000 Ft)
  2. Részvétel a Magyarországi Nukleáris Találkozón, június 1-2., (1 napra szállás, 2 napra étkezés, regisztrációs díj, részvételi költség előreláthatóan 10.000 Ft)
  3. Részvétel a Magyarországi Nukleáris Találkozó egy napján, regisztrációs díjat mindenképpen kell fizetni! (1 napra étkezés, regisztrációs díj, részvételi költség előreláthatóan 4.000 Ft)
Tagsággal nem rendelkezők részvételi költsége 3.000 Ft-tal magasabb. A részvételi díj tartalmazza a szállás és az étkezések költségét (ebédtől-ebédig) valamint a rendezvény kiadványának árát. A kedvezményes áru részvételre kizárólag azok jogosultak, akik esetleges tagsági díj hátralékukat legkésőbb a tanfolyam megnyitásáig rendezik. A konferencia szakmai programját a beküldendő jelentkezések után, az ELFT vezetőségével közösen állítjuk össze. Kérjük, hogy a tervezett előadás/poszter magyar és angol nyelvű összefoglalóját a kivonat.doc letölthető MS World űrlap felhasználásával készítsék el. A szervezők munkájának könnyítése érdekében kérjük, hogy az előadást/posztert az alábbi szekciók valamelyikébe sorolják be:

NKV: nukleáris környezetvédelem NLB: nukleáris létesítmények biztonsága
NMT: nukleáris méréstechnika NEP: nukleáris energetika hazai perspektívái
NLÜ: nukleáris létesítmények üzemeltetése OKT: oktatással kapcsolatos előadások

A szóbeli előadások időtartama 15 perc, ebből 5 perc a diszkusszió. A posztereket bemutató rövidített előadások időtartama 5 perc. A poszterek maximális méretei: magasság 120 cm, szélesség 100 cm. Az előadandó anyag elfogadásáról és az ismertetés formájáról, (szóbeli vagy poszter) a szerzők a második körlevéllel egyidejűleg kapnak értesítést. Az elfogadott előadások/poszterek magyar és angol nyelvű kivonatát kiadványban jelentetjük meg. A kiadvány fotó eljárással kerül sokszorosításra, ezért a beküldött kivonatokat ún. “camera-ready” módon kérjük elkészíteni. A kitöltött jelentkezési lapot, valamint az előadások kivonatait magyar és angol nyelven kérjük beküldeni lehetőleg e-mail mellékletként vagy floppyn legkésőbb 2000. április 30-ig Lengyel Zoltánnak (címek az MNT honlap impresszumában). Reméljük, hogy személyes részvételével és aktív közreműködésével elő fogja segíteni rendezvényünk sikerét.


(c) 1999-2001. Magyar Nukleáris Társaság