Üdvözöllek hevenyészett lapomon!

 
Már sok víz folyt le a Dunán, mikor utoljára weblapot faragtam, azonban nem oly rég elkezdtem nosztalgiázni, ezért készült ez az oldal. Egyelőre csak magamnak készítem, meg persze neked, aki rátaláltál erre a nem túlságosan reklámozott helyre.

Határozott célom nincs az oldallal egyelőre, inkább gyakorlóterep számomra, és egy kisebb raktár, kelléktár. A dizájn sem elsődleges. Naprakész, érdekfeszítő infók a nemlétező blogomon nem olvashatók. A Jóisten ismeri a gondolataimat, ismerőseim, a rámbízottak eleget hallanak, egyelőre nincs rá szükségem.

Zarándoklat a pécsi papszentelésre

Társaimmal együtt szervezzük a júniusi pécsi papszentelésre az éjszakai gyalogos zarándoklatot. Erről is olvashatsz részleteket, valamint letöltheted a plakátokaz is:
Kisfelbontású plakát (200kB). Nagyfelbontású plakát (1,2MB).

Michelangelo Buonarroti néhány szonettje

Életem immár lassankint elér -- Giunto e' gia' 'l corso della vita mia  
A halál biztos, de az óra még nem -- Di morte certo, ma non gia' dell'ora

Magyar Ispell

Én gondoskodom a Magyar Ispell teológiai szótármoduljának karbantartásáról. Mi az a Magyar Ispell? Idézet a GY.I.K.-ból: Magyar Ispell egy nyitott forráskódú (ingyenes, korlátozások nélkül használható, módosítható, terjeszthető) professzionális magyar helyesírás-ellenőrző rendszer. A magyar OpenOffice.org, a PrímPosta levelezőrendszer, és számos magyarított alkalmazás helyesírás-ellenőrzője. További információért keresd fel a hivatalos lapot.

A teológiai szótármodul egy teljesen új kezdeményezés, ezért még alapban nincs befordítva a Magyar Ispell-be, de opcionálisan betehető. Folyamatosan bővítem, ellenőrzöm és javítom az esetleges hibákat.

A teológiai modul aktuális verziója itt érhető el.

Bizalmas

Ha bizalmas információt szeretnél nekem küldeni, akkor itt találhatod a GnuPG nyilvános kulcsomat.


 Szép Attila - AD MMV